Kaip valyti gartraukio filtrus?

Naudoti kiekvieną kartą, kai patiekalas yra pasirengusi, tačiau valymo riebių filtrai prisiminti daug rečiau. Kokie yra efektyviausi filtro valymas režimai ir kaip jie gali būti geriausiai valyti?

Kai filtrai yra pašalinami iš gaubtu, suprasti, kiek jie yra nešvarūs ir kiek išsivystė į riebalų sankaupos. Priklausomai nuo nešvarumų laipsnis taip pat gali pasirinkti valymo tipą.

Jei filtrai būtų reguliariai valomi, tada jie neturi sukaupę daug purvo, ir jie galės lengvai atsikratyti tekančiu karštu vandeniu, plovimo skysčio ir šlifavimo šepečiu. Purvas lengvai pašalinti, jei visiškai išmerkti filtrą karštu vandeniu kelias minutes.

Jei turite didelį dubenį ar kriauklę pakankamai giliai, tada nustatykite karšto vandens, pridėti acto, soda ir leiskite filtrai mirkti 10 minučių. Po to, purvas bus lengviau noberžami.

Ne mažiau efektyvi valymo metodas yra drėgna kempine, kartu gerti soda. Soda labai gerai kelią giliai Atkaklus purvo, todėl naudoti jį filtruoti skalbimo procesą.

Filtrai http://www.smalga.lt/ negali būti atleistas nuo riebalų be mirkymo ir trina, tokios situacijos turi būti veiksmingos. Vienas iš filtro valymo atradimų yra indaplovė. Kaip ir daugelis ranka patiekalų net negali plauti toks pat veiksmingas kaip tai daro indaplovė, tas pats taikoma ir gaubtas filtro plovimo. Pridėti indaplovės mašinai patį ploviklis naudojamas patiekalų ir įjungtas ilgiausią plovimo režimą. Tai gali atsikratyti net labai giliai riebalų nusėdimo filtrai. Jei filtrai yra ne pirmą kartą nuploviau, vėl pakartoti ciklą. Kartu su filtro plauti, nereikia plauti indus.

Atkreipkite dėmesį!

Kuo dažniau valosi filtro gaubtas, tuo lengviau jie bus išvalyti.

Dangtčio gamintojai rekomenduoja, kad filtrai būti plaunami po to, kai kas 8-10 savaičių, jei diena yra naudojamos ne mažiau kaip dvi valandas.